De Schakel tussen huurders en busbedrijven

Boek Nu

Waarom HuureenBus

HuureenBus.nl is opgezet om snel en gemakkelijk een offerte te krijgen voor uw vervoersaanvraag. U hoeft alleen maar even het aanvraagformulier in te vullen en wij gaan voor u aan het werk. We gaan op zoek binnen ons grote netwerk van aangesloten busbedrijven door heel Nederland en daarbuiten om de juiste partner voor u te vinden. Wij zullen een of meerdere offertes aan u voorleggen, zodra wij die hebben gekregen van onze partners. Voor iedere reis en elk budget vindt HuureenBus een oplossing. Kosteloos en geheel vrijblijvend.

HuureenBus brengt vraag en aanbod bij elkaar, dat doen wij al sinds 2004.
Voor ritten op korte termijn , binnen twee weken, vragen wij u om direct even te bellen of te appen. Wij zullen uw last-minute aanvraag met gepaste spoed behandelen. Waar andere partijen u misschien niet meer kunnen helpen, kan HuureenBus door het grote landelijke netwerk vaak nog een oplossing aanbieden.

Vraag en antwoord

Hoe werkt HuureenBus.nl

U vult het aanvraagformulier van de website zo volledig mogelijk in. Huureenbus gaat op zoek naar de juiste vervoerder. Zodra wij 1 of meerdere passende offertes hebben ontvangen zullen wij u die geheel vrijblijvend voorleggen. Daarna kan u per mail akkoord geven. U krijgt daarna van HuureenBus een bevestiging.
Wij vragen u een aanbetaling van 15 procent (met een minimum van 50 euro) binnen 7 dagen te voldoen. Het restant uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de rit. Leest u de bevestiging goed door vanaf dan gelden ook de annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden

Na ontvangst van de bevestiging van HuureenBus kan u niet meer kosteloos annuleren. We hebben dan toch een bus gereserveerd bij een van onze partners. Wil u toch annuleren , wat wij heel jammer vinden, dan bedragen de kosten altijd 15 % van de reissom met een minimum van 50 euro en een maximum van 250 euro.
Bij een annulering binnen drie weken voor aanvang van de rit 50 % van de reissom.
Bij een annulering binnen 1 week voor aanvang van de rit is 100 % van de reissom verschuldigd.

Contact met HuureenBus.nl

Natuurlijk kan u in contact met ons komen via het aanvraagformulier of informatie formulier. U krijgt vrijwel altijd binnen 24 uur reactie van ons. Mocht er toch meer spoed zijn kan u ons ook telefonisch bereiken.
In de avonduren en weekenden zijn wij ook beschikbaar. In eerste instantie via Whats-app en anders via ons 0800 nummer. Wij hebben van al onze partners de noodnummers en tevens vragen wij altijd de mobiele nummers van de chauffeurs.


Andere vragen ? Vult u even het informatieformulier in op de contact pagina.